Klar til at få hjælp at et flyttefirma

Du har solgt din bolig eller lejet den ud og er nu klar til at flytte alle dine ting. Møbler, service, bøger, tøj, borde og alt hvad du igennem årene har fået proppet ind i de kvadratmeter, du har boet på. Og du bliver overrasket. Vi bliver altid overrasket, når vi skal flytte, over hvor mange ting, vi har gået og samlet sammen i løbet af årene i vores hjem. Det er faktisk skræmmende. Man kan føle sig lidt som en ’horder’ (amerikansk udtryk for samler) når man ser sin samling af fuldstændigt unødvendigt happen-gut, som man enten skal gøre plads til eller smide ud.

Hvad bliver og hvad ryger?

Men hvad skal du lade blive i dit hjem og hvad skal ryge ud – altså helt ud denne gang, ikke noget med at putte det ned i en kasse og tænke ’ jeg får nok brug for det en dag’ for – nej, det gør du ikke. Hvis du ikke har brugt det i løbet af de seneste par måneder eller det seneste år, ja, så skal det ud.

Med mindre det er noget, du har arvet og som har affektionsværdi – en dåbskjole som har været i familien i årevis, bliver selvfølgelig ikke brugt hvert år. Så gem du bare den. Men ellers er det en god huskeregel i forhold til tøj, sko, service og andet interiør, at hvis du ikke har brugt det i et år, så skal det ud.

Dit flyttefirma vil gerne hjælpe dig

Dit flyttefirma vil gerne hjælpe dig med at flytte – det siger sig selv, men de vil også gerne hjælpe dig med at pakke alle dine ting ned. Og det kan der være god grund til at sige ja tak til når du bestiller flytning hos det klare flyttefirmaet. Det tager en del timer at pakke alt ned i kasser, og sikre sig, at tingene står ordentligt i kasserne og selvfølgelig at kasserne er lukket ordentligt.

Hvis du får hjælp til at pakke ned, kan du bruge din tid på nogle andre praktiske ting og dermed blive hurtigere færdig end du havde regnet med. Du skal blot bestille det flyttefirmaet også får du at vide, hvad det koster i alt – både nedpakning og flytning. Sørg for at have rigeligt med papkasser, inden du går i gang, det er irriterende at stå med de sidste ting, som du bliver nødt til at putte i poser, fordi du er løbet tør for papkasser.

En tanke om “Klar til at få hjælp at et flyttefirma

  1. Clara Y.

    Konge artikel
    Har lige læst artiklem om Klar til at få hjælp at et flyttefirma, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? Venligste hilsner fra, Clara Y.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *