Læs dette før du starter virksomhed

Der er næsten ikke tal på hvor mange forskellige guides, talks og blogs der findes om at starte en virksomhed og det er da heller ikke helt uden risiko. Det de fleste Guide til start af virksomhed blogs og talks gør forkert er dog at de udelukkende snakker om alle de ting du skal gøre for at kunne åbne en virksomhed, såsom at kontakte din bank og finde på et rigtig godt navn.

Det er gode punkter, men desværre er der alt for lidt af de artikler der snakker om de mentale udfordringer der kan være i forbindelse med at få en virksomhed op på benene – for der er ikke så lidt ting at tænke over endda. 

Denne artikel tager dig igennem nogle af de bedste mentale overvejelser du bør gøre dig før du vælger at starte en virksomhed. Det der med at være erhvervsdrivende er ikke for alle, og hvis ikke man har det mentale drive til at drive virksomhed kan det komme til at gå skidt lige så hurtigt som det kom til at gå godt. 

Overvejelse #1 – Er du klar til aldrig at holde fri?

Hvis der er én ting jeg ville ønske der var nogen der havde fortalt mig før jeg startede mit eget iværksættereventyr, så er det at man aldrig rigtigt kommer til at have fri igen, efter man har åbnet – der er nemlig altid et eller andet man kan give sig i kast med, eller et eller andet man lige burde overveje. 

Dette er enormt stressende for de mennesker der ikke er alt for gode til at lægge sådan nogle ting på hylden, og det kan desværre bidrage til at ødelægge den gode stemning mellem mand og kone eller måske gøre det svært for en at virkelig nyde den tid man har sammen med sine børn – og hvis det kommer derud, så er det måske ikke værd at være iværksætter alligevel. 

Du bytter 9 til 5 med 5 til 9 

Derudover er der også utroligt mange timer foran computeren i vente for nystartet virksomheder, det tager nemlig tid til at falde på plads med nyt software og nye måder at gøre tingene på, og hvis du ikke er alt for hurtig på tasterne eller du måske ikke bryder dig om at være foran computeren, så bør du overveje om det er vejen frem for dig. For selvom du godt kan finde erhverv der primært er offline, så sker størstedelen af alt handel online nu til dags.

7 tanker om “Læs dette før du starter virksomhed

  1. Mads B. W.

    Saschaoda.dk Kære,
    Har i nogen til at stå for jeres hjemmeside eller gør i det selv? Fortsat god dag. Mads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *