Hvorfor skal du vælge Apple Airpods Pro?

Der findes mange billigere alternativer og konkurrenter til Apple Airpods Pro. Men hvorfor skal du så netop vælge disse? Til at svare på dette, har vi samlet en guide herunder.

Den nemme måde at parre med din iPhone på

Apple har flere måder, hvorpå du hurtigt og nemt kan parre dine nye AirPods Pro med din iPhone på. Bare sørg for, at de er opladede og inde i opladningsæsken. Anbring derefter opladningsetuiet med dine AirPod Pros inde lige i nærheden af ​​din iPhone. Åbn casen, og iPhonen registrerer automatisk de nærliggende AirPod Pros. Du bliver derefter bedt om at trykke på en knap på iPhone skærmen for at parre dem. 

Viser hvor meget batteri du har tilbage

Der er faktisk ikke blot en måde, men to nemme måder at tjekke dit resterende AirPod Pros -batterilevetid på. Det første indebærer at have casen lige i nærheden af ​​din iPhone. Du skal blot åbne casen,, så vises en status for batteriniveauet på din iPhone, der fortæller dig, hvor meget batteri hver AirPod Pro har tilbage.

Den anden metode er blot at spørge din AirPod Pros om, hvor meget batteri de har tilbage. Derefter vil Siri fortæller dig, hvor meget batteri der er tilbage på dine AirPod Pros, før de løber tør for strøm.

Virker også med Android

Mens den store trådløse funktion i AirPod Pros er baseret på Apple produkter, har AirPod Pros også indbygget den almindelige standard for Bluetooth teknologi. Dette betyder, at de kan oprette forbindelse til enhver enhed, der understøtter Bluetooth lydteknologi, herunder blandt andet Android telefoner og Windows computere.

For at gøre dette skal du åbne opladningsetuiet og derefter holde knappen nede, indtil indikatorlampen blinker hvidt. Gå nu ind på Bluetooth indstillinger på din Android enhed eller computer og bed den om at oprette forbindelse til dine AirPod Pros via Bluetooth.

Oplad AirPod Pros fra andre enheder

Du oplader normalt AirPod Pros ved at placere dem i opladningsæsken og derefter tilslutte et lynkabel til det via en strømkilde. Du kan dog også sætte casen i andre Lightning opladningsenheder som iPhone dockingstationer og trådløse højttalere med indbyggede dock slots i. Selvom det måske ikke er et alternativ, som du vil søge til ofte, kan det dog være en fordel at vide, hvis du har brug for noget batteri til dine AirPod Pros, og det er den eneste mulighed, som du har.

Køb Apple Airpods Pro her

En tanke om “Hvorfor skal du vælge Apple Airpods Pro?

  1. Theodor M.

    hej, Saschaoda.dk
    Faldt lige over jeres artikel: Hvorfor skal du vælge Apple Airpods Pro? og jeg er virkelig fan. Venlig hilsen. Theodor M.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *